Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani au dispus neînceperea urmării penale în cazul directorului medical al Spitalului Judeţean, Ovidiu Mimor. Decizia privind neînceperea urmăririi penale a fost dată pe 11 februarie, pentru toate cele trei articole din Codul muncii pentru care i s-a făcut plângere şi s-a declanşat iniţial urmărirea penală.
Plângerea a fost formulată de fostul angajat al spitalului, Stelian Aivăncesei, Ovidiu Mimor fiind cercetat pentru „neexecutarea unei hotărâri judecătoreşti definitive privind plata salariilor , în termen de 15 zile de la data cererii de executare adresată angajatorului de către partea interesată, neexecutarea unei hotărâri judecătoreşti definitive de reintegrare în muncă a unui salariat şi abuz în serviciu contra intereselor persoanelor”.
În aceste condiţii, medicul Ovidiu Mimor se poate înscrie la concursul pentru funcţia de director medical al Spitalului Judeţean, concurs care va avea loc pe 22 februarie.
[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Subsemnatul a asteptat o rezolutie a Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani din iulie 2011, rezolutie pe care am primit-o in decembrie 2012. Voi pune pe http://www.stelian-aivancesei.ro cele doua rezolutii de scoatere de sub urmarirea penala si veti vedea ca 90% din ultima rezolutie este identica cu prima ( s-a folosit copy-paste ) . Dupa aparitia in presa in data de 7 februarie 2013, pe data de 11februarie 2013 s-a dat rezolutia de scoatere de sub urmarirea penala, rezolutie care a fost depusa la Curtea de Apel Suceava in dosarul privind litigiul de munca a subsemnatului. Este curios ca eu inca nu am primit aceasta rezolutie, dar altii primesc imediat in functie de interesele pe care le au. In timp ce unii cetateni condamnati si inchisi pentru nerespectarea sentintelor, pentru altii legea se respecta in functie de interese, de partid. Oare daca eu nu respectam o sentinta tot asa eram tratat? Cine mai respecta prevederile art. 16 din Constitutia Romaniei care precizeaza ca la alin. 1) “Cetatenii sunt egali in fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari” iar la alin. 2) “Nimeni nu este mai presus de lege”. A interesat pe cineva din procuratura de falsurile intocmite ? Pe nimeni ! Aceasta este Romania anului 2013 !! Le doresc domnilor procurori sa fie concediati de 5 ori, sa se precizeze in sentinte ca aceste concedieri au fost facute in mod abuziv, ca nu se respecta sentintele, iar altii sa aplice legea asa cum au aplicat-o ei in cazul meu!