Parlamentarii îşi pierd timpul pe Facebook. Vezi cei mai „activi” aleşi”

Parlamentarii de Botoşani au timp să stea pe Facebook. Fie că sunt în Parlament sau în „teritoriu”, adică acasă, senatorii şi deputaţii trimit mesaje de pe contul din reţeaua de socializare în care au intrat. Indiferent de vârstă, ei postează, astfel, date personale, poze de familie sau poze cu caracter electoral, dar şi comentarii pentru public.

Roxana AnuscaUnul dintre cei mai „activi” parlamentari pe Facebook este deputatul Roxana Anuşca, logodnica liderului PNL, Florin Ţurcanu.

Ultimele sale fotografii postate sunt pe 17 ianuarie, acestea vizând acţiunea tinerilor liberale prin care a fost omagiat Mihai Eminescu, la 163 de ani de la naştere.

Pe contul său apar şi fotografii cu copiii, dar şi cu Florin Ţurcanu, dar şi de la lansarea candidaţilor USL la parlamentare.

Activ este şi senatorul Doina FederoviciBotoşăneanca Doina Federovici, miercuri, în Senat, care postează fotografii şi comentarii pe Facebook ori de câte ori are ocazia.

Pagina sa este una mai mult cu caracter politic, în care se regăsesc în special fotografii din campania electorală, de la acţiuni politice şi chiar de la depunerea jurământului de credinţă.

Ea are postate nu mai puţin 186 de poze pe Facebook şi zeci de comentarii, dar şi preluări de link-uri din presa electronică.

Senatorul Viorel Grigoraş are şi el 70 de fotografii postate pe Facebook. Contul său, utilizat în special în campania electorală, a fost actualizat, ultima dată, de sărbători, pe 26 decembrie, când a postat o felicitare.

andrei dolineaschi pe facebookŞi deputatul Andrei Dolineaschi „butonează” Facbook-ul. El a postat peste 500 de fotografii din campania electorală, dar şi de la diverse evenimente publice care s-au desfăşurat în Botoşani sau Bucureşti.

Cele mai multe poze sunt de la lansarea candidaţilor USL la Bucureşti, pe Arena Naţională, eveniment de organizarea căruia s-a ocupat personal.

Şi deputatul Mihai Baltă şi-a creat cont pe Facebook, pe care a postat câteva zeci de fotografii din campania electorală de la parlamentare, dar şi de la câteva întreceri de şah la care a luat parte.

tamara ciofu pe facebookDeputatul Tamara Ciofu a postat fotografii cu ea la Zilele Eminescu, din 15 ianuarie, dar şi de la 1 Decembrie sau de la acţiunile electorale la care a participat în ultima perioadă.

Ea apare în fotografii în ipostaze cu totul neobişnuite, fie în tribuna unei săli sportive, fie dansând.

Şi deputatul Liliana Mincă a folosit Facebook în campania electorală. Contul său este plin de fotografii din perioada electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *