5000 de botosaneni la mitingurile pro si contra Basescu

Peste 5 mii de persoane din judet se vor deplasa, duminica, la Iasi, pentru a participa la mitingurile pro si contra Basescu. Numarul celor care s-au anuntat sa participe la Iasi este insa mult mai mare insa, problema este ca nu mai sunt in judet autocare si autobuze care sa-i transporte. Organizatorii au acum alta grija, aceea ca intre suporterii celor doua tabere sa nu se creeze conflicte.
Social-democratii si-au rezervat deja cateva autocare care ii va transporta pana la Iasi. Alaturi de acestia vor marsalui pe strazi aproape 1.000 de simpatizanti ai Partidului Liberal Democrat. "Pana acuma am reusit sa asiguram transportul la 1800 de persoane, inca 300 sant cu masinile mici iar din cate stiu eu mai sunt 1000 de solicitari din partea PLD-ului", a spus Radu Dragus, presedintele organizatiei judetene a PD.
Nici membrii Partidului Social Democrat nu se lasa mai prejos. Ca sa convinga lumea ca nu Basescu este ea mai buna optiune pentru romani, peste 1.500 de PSD-isti botosaneni vor face deplasarea in capitala Moldovei. Conducerea acestei formatiuni politice a inchiriat 40 de autobuze si alte 20 de microbuze. Si peste 300 de PRM-isti botosaneni vor marsalui pe stazile Iasului pentru a convinge lumea ca trebuie sa voteze DA, la referendumul din data de 19 mai. In acest scop, oamenii lui Vadim si-au pregatit un intreg arsenal de bannere, pancarte si afise. PRM-istii nu se va alatura social democratilor, ci vor merge pe cont propriu.