Noi contre intre prefect si fostul lider PNL, Gheorghe Ciubotaru

Prezent in studiourile Tele M, la talk-show-ul "Drept la tinta", Cristian Roman a dezvaluit ca actualul adjunct de la Protectia Nationala a Consumatorilor si-ar fi cerut iertare pentru ca a incercat sa il demita.
Ciubotaru recunoaste ca a purtat o discutie pe aceasta tema, dar sustine ca nu si-a cerut scuze

Prezent in studiourile Tele M, prefectul Cristian Roman a declarat ca fostul presedinte interimar al PNL Gheorghe Ciubotaru si actualul presedinte, Liviu Cimpanu au incercat sa il debarce de la cirma judetului prin acuze care ulterior s-au dovedit nefondate. Dupa acest episod, Gheorghe Ciubotaru a cazut nu numai in ochii prefectului, dar si in fata colegilor de partid.

Cristian Roman, prefect: "Este o mare dezamagire pentru ca, va repet, fara a da un telefon s-a lansat in acuzatii complet nefondate, fara a da un telefon, macar de bun simt. Ce e mai interesant ca a dat telefon dupa ce si-a mincat pedeapsa singur, n-a intrat nici macar in Biroul permanent Judetean al partidului".

Gheorghe Ciubotaru a negat ca ar fi adus acuzatii directe la adresa prefectului si a mentionat ca nici nu a dorit o functie in PNL Botosani: "Eu l- am sunat intr-o zi dar cu un alt scop si s-a atins panta asta ca l-am acuzat eu si i-am spus ca nu l-am acuzat eu, ci Biroul Politic, nu eu personal, eu n-am fost decit mesagerul Biroului Politic".

Prefectul Cristian Roman sustine ca Gheorghe Ciubotaru s-a lasat influentat de colegii de partid. Cit despre verdictul Curtii de Onoare si Arbitraj a Asociatiei prefectilor, care l-a scos nevinovat pe Roman: "Comisia respectiva este exact cum m-ar pune pe mine sa imi verific nevasta si sigur ca o sa spun ca e corecta si nu are probleme. Daca sunt tot prefect si din acelasi organism, cum adica? Comisa a tras concluziile care erau previzibile".

"Drept la tinta" este un talk-show politic care se difuzeaza la Tele M in fiecare vineri, incepind cu ora 16.30 si luni in reluare de la 8.30