Zece copii din Botosani prezenti in concursul „Minimegastar”

Sambata, 10 martie, zece copii din Botosani, coordonati si insotiti de profesorul Catalina Constantinovici, au participat la concursul "Minimegastar", editia a IV-a, desfasurat la Bucuresti, la Societatea Romana de Radiodifuziune. Concursul este organizat de compozitorul Mihai Vanica, realizator de emisiuni la Radio Romania Cultural, iar in august-septembrie va fi Gala concursului la care vor participa toti concurentii clasati pe primele trei locuri la fiecare editie in parte. In concurs au participat copii din diferite zone ale tarii, Botosani, Iasi, Rosiorii de Vede, Rm. Valcea, Bucuresti, Brasov, Calarasi.
Juriul alcatuit din compozitorul Mihai Vanica, Margareta Paslaru, directorul Casei de Productie -Eugen Ungureanu, compozitorul Bogdan Giurgiu, Florin-Silviu Ursulescu -de la Radio Romania, Ileana Sipoteanu a clasat copiii din Botosani, in functie de categoria de varsta, astfel: categoria 7-10 ani -locul 3: Amalia Rotariu, locul 2: Viviana Sposub; categoria 11-14 ani: locul 3: Costinel Balan si Claudia Rusu; categoria 15-20 de ani: locul 2: Steliana Orasanu si Premiul Special din partea Casei de Productie Electro Star: Alexandra Salariu. Inregistrarea acestei competitii va putea fi ascultata la Radio Romania Cultural atat pe 25 martie, de la ora 9.00, cat si pe 22 aprilie, de la aceeasi ora.
De asemenea, doi copii coordonati de prof. Catalina Constantinovici, Ioana Mititelu si Costinel Balan, au trecut de preselectie si vor participa la sfarsitul lunii aprilie la Festivalul International de muzica usoara pentru copii talentati "Suflet de stea" de la Alesd