Gloria Buzau- FC Botosani 2-0

FC Botosani a fost invinsa, simbata, cu scorul de 2-0 (0-0), de Gloria Buzau, in etapa a doua a returului Ligii a doua. Unul din golurile date de gazde a fost marcat chiar de antrenorul jucator Ion Viorel in minutul 68.

Celelalte rezultate ale etapei a XIX-a: Dunarea Giurgiu – CS Otopeni 2-1, FC Brasov – Forex Brasov 0-0, Petrolul Ploiesti – FCM Bacau 1-1, FC Snagov – Cetatea Suceava 1-0, Prefab. 05 Modelu – Dunarea Galati 0-1, Delta Tulcea – FC Sacele 1-3, Chimia Brazi – Sportul Studentesc 1-1 si CF Braila – FCM Cimpina 0-0

Mihai Ciobanu, antrenor principal FC BOTOSANI:

"A fost un joc echilibrat. Gazdele au avut doua situatii de gol si au marcat doua goluri. Am gresit flagrant la cele doua goluri: la primul gol, Ursu a cazut si a permis buzoienilor sa paseze pentru demarcarea lui Ion Viorel. La al doilea gol, ambii mei fundasi centrali (n.r. Kano si Straton) s-au incurcat reciproc si i-au permis lui Ion Viorel sa scape singur spre poarta. In acest meci cred ca doi jucatori de la Buzau trebuia sa vada direct cartonasul rosu. Andries o sa fie accidentat ceva timp si lui Dogaru i s-a pus talpa in gat. Ne obosesc foarte mult deplasarile. Meciul s-a decis atunci cand a intrat pe teren Ion Viorel, un exemplu de pasiune si daruire".

Ilie Stan, antrenor Gloria Buzau:

"Vreau sa felicit echipa mea pentru determinarea de care a dat dovada. Baietii au inteles ca ne asteapta un meci greu cu Botosaniul , desi am batut la Bacau. Nici noi nu am putut trimite pe teren echipa -standard pentru ca am avut 4 accidentati si un suspendat. La pauza partidei le-am cerut jucatorilor sa aiba rabdare pentru ca vom marca. Speram sa nu mai intre Ion Viorel si sa impulsioneze echipa.A?Obiectivul nostru este sa schimbam mentalitatea. Rezultatele bune aduc performanta. Dorin Popa e juniorul nostru si a jucat slab astazi pentru ca l-a avut pe partea lui pe Sorin Frunza".