Cum va fi vremea în weekend

soare_printre_noriSfârșit de săptămână cu vreme instabilă în județul Botoșani. Vineri, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 30 de grade, iar minimele vor coborî până spre 16 grade. Spre dimineață, pe spații restrânse, vor fi averse de ploaie și descărcări electrice.

like facebook, stiri, botosaniSâmbătă: Vremea va deveni instabilă și se va răci. Cerul va prezenta înnorări și pe spații relativ extinse, îndeosebi ziua și în prima parte a nopții, se vor semnala averse de ploaie și descărcări electrice. Pe spații restrânse vor fi condiții de grindină. Local cantitățile de apă vor fi importante. Vântul va sufla slab și moderat din nord-vest, cu posibile intensificări noaptea. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 24 de grade, iar minimele vor coborî până spre 16 grade.

Duminică: Vremea se va menține instabilă. Cerul va prezenta înnorări și pe spații relativ extinse, îndeosebi în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții, se vor semnala averse de ploaie și descărcări electrice. Pe spații restrânse vor fi condiții de grindină. Local cantitățile de apă vor fi importante. Vântul va sufla slab și moderat din nord-vest, cu posibile intensificări noaptea. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 26 de grade, iar minimele vor coborî până spre 15 grade, potrivit Meteo Nord-Est.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *