Cadouri surpriză, preţuri atractive, o gamă variată de produse şi planificare virtuala, toate la Marea Deschidere a noului magazin Casa Rusu din Botoşani

deschidere casa rusu, stiri, botosani (1)Vineri, 15 iunie 2018, ora 10.00, Casa Rusu deschide un magazin modern de mobilier și decorațiuni, la Botosani, în centrul comercial Uvertula Mall de pe Calea Nationala nr. 91. Cu un nou concept și o nouă abordare, lansarea va fi sărbătorită cu o mulțime de cadouri surpriză, promoții speciale si cu o gama variata  de produse noi.

Noul concept Casa Rusu preia din atmosfera spațiilor de amenajare întâlnite în magazine și oferă indicii legated de esign-ul și funcționalitățile pieselor de mobilier: moderne,, elegante, modulare și ușor de asamblat. De asemenea clientii au parte si de cele mai moderne decoratiuni pentru casa, de la vesela pana la tablouri.

deschidere casa rusu, stiri, botosani (1)Mai mult, in noul magazin din Botosani, clientii vor beneficia de o reducere de 5% suplimentar fata de reducerile anuntate, la toate produsele de mobilier comercializate, daca vor trimite pe mail la face schita mobilei in Virtual Planner.

Noul magazin a fost conceput pentru a aduce la viață experiența de acasă. Magazinul va fi unul de proporții, la fel ca cel din Timișoara, Sibiu si Oradea, cu o suprafață de aproape 1500 mp.

Clientii magazinului Casa Rusu Botosani, vor avea parte de reduceri de până la 55% la mobilier și decorațiuni, cadouri supriza pentru primii 500 de cumpărători.

Mai multe informatii despre deschiderea magazinului pe www.mobilacasarusu.ro

casa rusu, magazin, stiri, botosani (2)Casa Rusu este unul dintre primele branduri românești cu o activitate de aproape 25 de ani. In acest timp, Casa Rusu s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea vastă de magazine în întreaga țară, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție. Pe parcursul anului 2018 se vor mai deschide  noi magazine la Cluj si Bucuresti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *