Rețeaua de gaz se extinde pe mai multe străzi din Botoșani. Care sunt zonele care vor beneficia de această utilitate!

aragaz, stiri, botosani, gaz metanRețeaua de gaz se extinde pe mai multe străzi din Botoșani, investiția fiind realizată de Primăria municipiului Botoșani. Municipalitatea a lansat licitația pentru „Extindere conducta gaze naturale presiune redusa in localitatea Botosani (proiectare si executie) pentru 3 loturi”.

Pentru imbunatatirea conditiilor de viata a cetatenilor din cartierele Savenilor-Plopilor, Cismea-Dobosari si Pod de Piatra-Puskin, prin asigurarea accesului acestora la sistemul de distributie gaze naturale din cele trei zone, este necesara proiectarea si executia lucrarii de investitie extindere conducta gaze naturale presiune redusa in municipiul Botosani”, se arată în anunțul Primăriei Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniGazul va fi extinde pe str. Săvenilor, str. Plopilor, str. Caramidari, str. Berzei, str. George Cosbuc; str. Dobosari, str. Vilcele, Aleea Dumitru Furtuna, Aleea Ion Istrate, Aleea Iacob Iacobovici; str. Pod de Piat ra nr.78-100.

Investiția este estimată la 1,07 milioane lei.

One thought on “Rețeaua de gaz se extinde pe mai multe străzi din Botoșani. Care sunt zonele care vor beneficia de această utilitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *