Tânăr încătușat după ce a spart mai multe mașini și a distrus un aparat de jocuri de noroc

arestat cu catuse pe mainiPoliţiştii dorohoieni au surprins, miercuri, în flagrant un tânăr de 18 ani, din localitatea Recia Verbia, comuna Dimăcheni, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat în zona centrală a municipiului Dorohoi.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit de asemenea că în cursul aceleiaşi zile, tânărul în cauză a sustras un autoturism parcat pe strada George Enescu, care fusese lăsat neasigurat şi cu cheile în interior. Din autoturism, acesta a sustras mai multe bunuri (ochelari de soare, lanterne, briceag multifuncţional), în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

like facebook Totodată, în timp ce se afla în interiorul unei agenţii de pariuri de pe raza municipiului Dorohoi, a distrus un aparat de jocuri de noroc.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, furt şi furt în scop de folosinţă.

 

 

One thought on “Tânăr încătușat după ce a spart mai multe mașini și a distrus un aparat de jocuri de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *