Topul celor mai scumpe clădiri din Botoșani. Imobilele sunt scoase la vânzare, dar își găsesc greu cumpărători

cele mai scumpe cladiri, stiri, botosaniMai multe imobile, în care au funcționat sau funcționează complexe comerciale sau sedii de firme,  au fost scoase la vânzare în  municipiul Botoșani. Proprietarii sau, în anumite cazuri, lichidatorii au făcut publice anunțuri de  vânzare a spațiilor și, deși piața imobiliară a Botoșaniului este deficitară la capitolul cerere, prețurile clădirilor sunt foarte mari.

  • Cea mai scumpă clădire din Botoșani este Uvertura City Mall, care a fost scoasă la vânzare la un preț de peste șapte milioane de euro. Prețul exact de 32,7 milioane de lei a fost stabilit de lichidatorul mall-ului, firma Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.- filiala Suceava, însă până în prezent nu au existat clienți.
Află date despre vânzarea Uvertura City Mall aici!
  • Pe locul al doilea în topul celor mai scumpe clădiri din municipiul Botoșani este sediul firmei Vegastel, care este estimat la 1,5 milioane de euro. Clădirea de birouri din centrul municipiului este scoasă la vânzare de lichidatorul Constantin Dascălu. Modalitățile de vânzare au fost diferite, de la vânzarea în bloc până la vânzarea pe etaje a imobilului.
Citeștie aici mai multe despre vânzarea sediului Vegastel!
  • sediul alliantz tiriac BotosaniSediul Alianz Tiriac de pe Calea Națională din Botoșani (vizavi de mall) este al treilea cea mai scumpă construcție scoasă la vânzare. Clădirea, cu parter și trei etaje, este estimată la 420.000 euro, însă, în cazul său, nu este vorba de o licitație organizată de un lichidator. Proprietarul a decis vânzarea imobilului de 675 de metri pătrați ca urmare a restrângerii activității.
  • Pe locul patru se situează o clădire a firmei General Top Con, cea în care a funcționat magazinul Top Design. Lichidatorul vinde imobilul cu 374.000 de euro. Este vorba de o clădire cu S+P+3 etaje și suprafața construită la sol 185 mp și suprafața desfășurată de 633 mp
  • Fostul complex comercial Carisma, din vecinătatea Bazarului Tai, se află de ceva ani la vânzare, însă nu și-a găsit cumpărător. Acum, spațiul este vândut cu 273.000 euro. El are un regim de înăltime P+2E+M și suprafața construită la sol de 315 mp, cu un teren aferent de 600 mp.
  • cladire in spate la BRD, stiri, botosaniUn imobil care aparține unei persoane fizice este și el scos la vânzare la 270.000 de euro. Este vorba de fosta o clădire cu demisol, parter și etaj de pe strada Teatrului, din spatele sucursalei BRD. Recent reabilitat, imobilului nu și-a găsit o destinație, iar cel care îl deține vrea să îl înstrăineze.

Anuțurile de vânzare a imobilelor sunt valabile încă pe site-ul de anunțuri olx.ro, ierarhia fiind făcută în funcție de prețurile de pe acest portal.

Printre cele mai scumpe locații se află și restaurantul La negustori din zona Bibliotecii Județene, pentru care proprietarul cere 750.000 de lei. Imobilul este inclus pe lista monumentelor istorice.

One thought on “Topul celor mai scumpe clădiri din Botoșani. Imobilele sunt scoase la vânzare, dar își găsesc greu cumpărători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *