Inspectoratul Școlar face selecție în rândul liceelor care pot deveni centre de excelență în tehnologia informației

informatica+ tastatura+ calculatorMinisterul Educației Naționale derulează proiectul Promovarea și susținerea excelenței în educație prin dezvoltarewa competențelor în disciplina tehnologia informației. Proiectul are ca obiectiv asigurarea condițiilor de pregătire și dezvoltare a elevilor din clasele IX-XII, cu profil matematică-informatică, elevi capabili de performanțe înalte prin înființarea și operaționalizarea a 60 de centre de excelență în tehnologia informației.

like facebookFiecare centru va beneficia de un laborator IT, dotat cu 26 de calculatoare performante și o tablă interactivă. Selecția liceelor care pot deveni centre de excelență în cadrul acestui proiect se va derula în două etape: în primă etapă selecția se va realiza de Inspectoratul Școlar Județean, urmând ca în etapa a doua selecția să se realizeze de către o comisie națională de evaluare stabilită de către MEC.

La selecție pot participa unitățile publice din învățământ, care pot asigura condiții de funcționare pentru astfel de centre. Dosarele de candidatură ale unității de învățământ ce doresc să participe în acest proiect vor fi depuse la IȘJ până pe 16 ianuarie.

One thought on “Inspectoratul Școlar face selecție în rândul liceelor care pot deveni centre de excelență în tehnologia informației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *