Au căzut în păcat! Mai multe persoane au fost amendate pentru că s-au bătut în biserică

scandal, stiri, schit oraseni, botosani,Amenzi usturătoare au fost date în urma scandalului din 12 noiembrie de la Biserica „Schimbarea la Față a Domnului” din localitatea Schit Orășeni. Nu mai puțin de 24 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de jandarmi localnicilor scandalagii, la o lună de la producerea evenimentelor.

Sancțiunile au venit mai târziu, după ce jandarmii au identificat, dintr-un film pe care -au făcut, persoanele implicate în scandal.

Jandarmii au dat două avertismente, iar celelalte 22 au fost amenzi în valoare de 17.300 de lei. like facebookCea mai mare amenda a fost de 4.000 de lei, sancțiune dată pentru adresare de amenințări cu acte de violenta, provocare și participare la scandal și împiedicarea forțelor de ordine privind luarea măsurilor necesare pentru menținerea ordinii publice.

scandal, stiri, schit oraseni, botosani,Reamintim că pe 12 noiembrie, o delegație a Arhiepiscopiei Iașilor s-a deplasat la biserica Parohiei Schit Orășeni din județul Botoșani pentru a-l prezenta comunității pe preotul delegat de Centrul Eparhial pentru a sluji pe perioada clarificării situației canonice a fostului preot Ioan Ungureanu, care a fost caterisit de Consistoriul Arhiepiscopiei Iașilor,

Reprezentanții Mitropoliei au fost însoțiți de jandarmi și polițiști,  însă enoriașii s-au împotrivit aducerii noului preot, pe Ovidiu Lăzărescu, moment în care s-a iscat un adevărat circ.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *