Cornel Șfaițer: Ar fi ceva de vis să învingem acum FCSB pentru prima dată în istorie

cornel sfaiter fc botosaniCornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani a declarat că este foarte important ca publicul să fie aproape de echipa locală la acest meci extrem de important, meci care ar putea rezolva în cazul unui succes botoşănean ecuaţia prezenţei grupării pregătite de Costel Enache în play-off.

like facebook „Ar fi ceva de vis să învingem acum FCSB pentru prima dată în istorie. Ştim cu toţii că nu am bătut niciodată FCSB de când am promovat în Liga I şi acum este momentul ideal pentru o victorie. Cum se spune, toate au un încpeut, iar eu îmi doresc să spargem gheaţa în meciuld e duminică. De regulă doar ştiţi că sunt echilibrat şi rezervat în declaraţii dar cu o victorie în acest meci, am fi 99% în play-off. Este un meci cât un campionat pentru noi! De fapt aş putea spune că e finala campionatului pentru FC Botoşani. Am fost la băieţi şi le-am transmis să uite de accidentul de la Chiajna, pentru că asta a fost acolo, nimic mai mult, un simplu accident, un duş rece. Sper că au înţeles mesajul meu şi vor etala acelaşi fotbal consistent şi vor reuşi acelaşi joc bun care ne-au adus 35 de puncte în clasament”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Preşedintele FC Botoşani susţine că cererea de bilete este mare şi este convins că meciul se va juca cu casa închisă şi a făcut apel la suporterii botoşăneni ca duminică să-i poarte pe elevii lui Costel Enache spre victorie.

„Când suporterii au fost alături de băieţi din primul până în ultimul minut, echipa i-a răsplătit şi cu joc bun şi cu rezultat pe măsură. Am convingerea că dacă suporterii vor fi aproape de băieţi, la finalul meciului ne vom bucura cu toţii pentru prima victorie contra FCSB”, a adăugat Şfaiţer.

De altfel, conducerea FC Botoşani a pus în vânzare bilete ieftine pentru meciul pe care trupa pregătită de Costel Enache îl va susţine duminică, 10 decembrie de la ora 20:00 contra FCSB pe „Municipal”, partida urmând a se desfăşura în cadrul rundei a XXI-a din Liga I. Preţul acestora este între 30 de lei şi 50 de lei.

Sursa: Cancan.ro

One thought on “Cornel Șfaițer: Ar fi ceva de vis să învingem acum FCSB pentru prima dată în istorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *