Tânăr trimis în judecată de procurori. A făcut scandal într-un magazin, după care l-a lovit pe proprietarul acestuia cu o bărdiță

barditaProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată a unui tânăr de 26 de ani, după ce a făcut un scandal într-un magazin, după care l-a lovit cu bărdița pe proprietar. Viorel Constantin Manoli, din comuna Băluşeni, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „tentativă de omor”, „tulburarea liniştii şi ordinii publice”, „violare de domiciliu” şi „distrugere”.

like facebookS-a reţinut că, în ziua de 2 noiembrie 2014, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe terasa unui magazin din comuna Băluşeni, inculpatul a provocat scandal, ceea ce a determinat închiderea unităţii, după care, în jurul orei 18.00, a revenit şi a pătruns fără drept în curtea lui Vasile Stănuc, proprietarul magazinului, a distrus uşa de acces în locuinţă şi geamurile acesteia, iar, când persoana vătămată a ieşit din casă, a lovit-o cu o bărdiţă spre cap, lovitură de care persoana vătămată a reuşit să se apere, dar care i-a cauzat leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 28-30 de  zile de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *