Un botoşănean a stat trei luni în spital după o bătaie cruntă. Ce au păţit agresorii!

arestat de politie, botosaniDoi bărbaţi din judeţul Botoşani, tată şi fiu, care, în urmă cu doi ani, au bătut fără milă un consătean, au fost condamnaţi, marţi, la închisoare.

Ilie Condurache, de 43 de ani, şi Andrei Condurache, de 21 de ani, din satul Slobozia-Silişcani din comuna Mihălăşeni au fost găsiţi vinovaţi într-un dosar în care au fost acuzaţi de tentativă de omor.

Cei doi l-au bătut în toamna anului 2015 pe Mirel Bunduc, acesta necesitând trei luni de spitalizare.

Agresorii au avut un conflict pe o păşune cu partea vătămată şi l-au lovit cu beţele în zona capului. Victima a fost diagnosticată cu un hematom extradural frontal stâng, fractură liniară frontală stânga, fractură cu minimă înfundare parietală stânga, plagă scalpată fronto-temporo-parietală stânga, plagă buza inferioară”, leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 70-80 zile de îngrijiri medicale.

like facebookAnchetatorii au decis că leziunile i-au pus în pericol viaţa victimei, iar acum Ilie Condurache şi Andrei Alexandru Condurache au primit câte patru ani de închisoare. Sentinţa Tribunalului Botoşani nu este definitivă.

One thought on “Un botoşănean a stat trei luni în spital după o bătaie cruntă. Ce au păţit agresorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *