Electroalfa prezentă la Energy Business Forum 16+1, eveniment internațional dedicat industriei energetice din China și Europa Centrală și de Est

angajari electroalfa botosaniCompania Electroalfa Botoşani a participat în perioada 8-10 noiembrie la prima ediție a Energy Business Forum 16+1, ce a avut loc la București, Willbrook Platinum Convention Center. Evenimentul a fost organizat de Centrul Român al Energiei (CRE) cu sprijinul Ministerului Energiei și al Ministerului Afacerilor Externe la București.

Alături de alte companii autohtone din sectorul energetic, membre ale Centrul Român al Energiei (CRE), Electroalfa a întâmpinat delegațiile internaționale la propriul stand situat în pavilionul firmelor românești. La eveniment au participat cele mai mari companii chineze din domeniul energetic, reprezentanți ai companiilor energetice din Europa Centrală și de Est, dar și oficiali de rang înalt din cadrul acestor țări.

 “Am avut ocazia să asist la o platformă dinamică de discuții la nivel regional, unde s-au punctat subiecte importante pentru piețele de energie. Ținând cont de provocările actuale din domeniu, cooperarea este cheia dezvoltării pentru noi proiecte energetice. Companiile chineze doresc să se implice în proiecte din zona Europei Centrale și de Est prin investiții și transfer de khow-how sau tehnologii, iar Electroalfa poate fi un partener european, cu expertiză în oferirea de soluții EPC Contractor”, a afirmat Gheorghe Ciubotaru, președintele grupului de firme Electroalfa, speaker în cadrul Energy Business Forum 16+1

 Energy Business Forum 16+1 oferă un context de comunicare facil pentru companii și organizații din domeniul energetic pentru identificarea de noi proiecte și inițiative de afaceri. Cele 16 state europene membre ale Centrului pentru Dialog și Cooperare pe Proiecte de Energie(CDCEP) sunt:  Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *