Fosta Şcoală 4 din Botoşani a fost vândută. Află cine a cumpărat-o şi ce are în vedere să facă!

fosta scoala 4 din Botosani, scoasa la vanzareUna dintre clădirile monument istoric din municipiul Botoşani, în care a funcţionat, până acum câţiva ani, un corp de clădire al Şcolii 4, a fost vândut.

Fundaţia Caritatea, cea care reprezintă comunitatea evreiască din România, a înstrăinat imobilul de pe strada Ştefan Luchian unui om de afaceri din Iaşi. Este vorba despre Iulian Lucan, cel care conduce agenţia imobiliară Palace Imobiliare Iaşi.

Construcţia de 1.099 metri pătraţi şi terenul de 3.247 metri pătraţi au fost vândute la un preţ de peste 200.000 de euro.

like facebookImobilul de pe strada Ştefan Luchian nr. 38 a fost proiectat în perioada interbelică şi află inclus pe lista monumentelor istorice. Imobilul deţine un număr de zece încăperi.

Noul proprietar, Iulian Lucan, susţine că are două soluţii pentru clădirea achiziţionată la Botoşani. Una dintre ele presupune restaurarea clădirii şi închirierea acesteia fie către o şcoală privată sau o clinică medicală, iar cealaltă înseamnă închirierea imobilului în starea actuală, urmând ca, în baza contractului, chiriaşul să se ocupe de refacere, iar chiria să fie mai mică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *