Dublă tragedie într-o familie din Botoşani. Tată şi fiu, morţi în accidente rutiere

accident mortal - corni - botosaniO familie din judeţul Botoşani pare să fi fost lovită de un blestem uriaş, după ce tatăl şi fiul au murit în accidente rutiere, la un interval mai mic de zece luni unul de altul.

Este vorba de familia Haşnaş din satul Sarafineşti din comuna Corni.

Pe 5 februarie, Ionuț Gabriel Hașnaș a murit la vârsta de 25 de ani într-un accident rutier produs pe raza comunei sale. El conducea un VW dinspre localitatea Mesteacăn către Corni, iar la intrarea în Corni, pe fondul vitezei, a intrat într-un parapet metalic de pe partea dreaptă a drumului.

like facebookTânărul a decedat pe loc, după ce autoturismul a lovit practic capătul parapetului amplasat într-o curbă.

Șoferul, care se afla singur în mașină, a fost strivit de volanul maşinii, bordul lipindu-se efectiv de scaunul şoferului.

caruta rasturnata, vorona, stiri, botosani, accidentSâmbătă seară, tatăl acestui tânăr, Ioan Haşnaş, de 59 de ani, a murit la Vorona, după ce căruşa cu lemne s-a răsturnat peste el.

Bărbatul se întorcea de la pădure cu căruţa încărcată cu lemne, iar la un moment dat, când a ajuns în dreptul localităţii Vorona Mare, caii s-au speriat, iar atelajul s-a răsturnat în afara drumului.

El a rămas prins sub lemne, iar mai mulți localnici au sărit în ajutor, reușind să îl scoată înainte de sosirea pompierilor.

Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la spital, însă, din cauza stării critice în care se afla a murit după câteva ore.

 

One thought on “Dublă tragedie într-o familie din Botoşani. Tată şi fiu, morţi în accidente rutiere

  1. A murit după operatie,nimic nu scapă după ce e operat la Botoșani!Dar absolut nimic,medici îngâmfati,fara prea multe cunoștințe si pasiune în ce fac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *