Costel Enache, înaintea meciului cu CFR: Nu mă tem de arbitraj mai mult ca de obicei

costel enache fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a susţinut, vineri, o conferinţă de presă înaintea meciului cu CFR Cluj.

Costel Enache a menţionat că meciul din Gruia este o provocare pentru că echipa sa porneşte cu şansa a doua şi faptul că CFR nu a pierdut pe teren propriu. FC Botoşani întâmpină destul de multe probleme de lot, meciurile amicale din pauza competiţională ducând la accidentări.

like facebook„Suntem foarte motivaţi şi cred că putem să ne îndeplinim obiectivul. Prima provocare pentru meciul cu CFR Cluj este că plecăm cu şansa a doua. Statutul adversarului îl dă ca şi favorit. Acest lucru ne place şi ne motivează pentru că întotdeauna considerăm că doar vechile statistici fac o imagine din noi şi nu cred că este real şi corect în acest moment. Al doilea ar fi faptul că CFR nu a pierdut pe teren propriu. La CFR se câştigă foarte greu puncte şi pentru noi este o provocare. Nu mă tem de arbitraj mai mult ca de obicei. Se pot face interpretări greşite, dar eu cred în corectitudine. Avem ceva probleme de lot care chiar s-au înmulţumit în urma amicalelor disputate. L-am pierdut pe Andrei Dumitraş, pe Esteban, Chitocşă iar Miron este suspendat. Stelian Cucu şi-a revenit, face antrenamente cu echipa, dar după două luni de pauză, încă e puţin”, a afirmat Costel Enache.

Meciul dintre CFR Cluj şi FC Botoşani se va disputa, duminică, de la ora 20.45.

One thought on “Costel Enache, înaintea meciului cu CFR: Nu mă tem de arbitraj mai mult ca de obicei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *