A fost emisă autorizația de construcție pentru Spitalul municipal de boli cronice și îngrijiri paleative. Constructorul poate începe lucrarea

Primaria BotosaniFirma care a câștigat licitația pentru construcția Spitalului municipal de boli cronice si îngrijiri paleative poate începe lucrările. Primăria Botoșani a emis autorizația de construcție, în baza solicitării depusă de proiectant, o firmă din București.
like facebookAm semnat autorizația de construcție pentru Spitalul de îngrijiri paliative, documentația a fost depusă luni la primărie, dar au mai trebuit completate niște chestiuni. Au fost completate documentele lipsă și am putut emite autorizația de construcție. Constructorul desemnat în urma licitației urmează să solicite și să declare începerea execuției lucrărilor„, a declarat viceprimarul Marian Murariu. 
Noul spital va avea subsol, parter şi trei etaje, un spaţiu destinat pentru investigaţii RMN, spaţii pentru radiografii, sală de mese şi şapte-opt saloane.
Victor Construct este firma care va executa lucrarea la spitalul ce va fi ridicat în curtea Spitalului de Recuperare.
 Valoarea estimată a investiției se ridică la 14,7 milioane lei.

2 thoughts on “A fost emisă autorizația de construcție pentru Spitalul municipal de boli cronice și îngrijiri paleative. Constructorul poate începe lucrarea

  1. De ce sa raspunda Ministerul Dezvoltarii Regionale? Ajutorul financiar cu caracter exceptional – cum este cel de la blocul deteriorat – poate fi acordat doar de Guvern dupa opinia mea. Ministerul Dezvoltarii finanteaza proiectele din teritoriu( conform legilor in vigoare), nu ofera gratuit sume de bani unor familii care nici macar nu si-au asigurat apartamentele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *