Golofca nu mai joacă fotbal pentru că merge la „curve”. Patronul FCSB l-a filmat pe fostul atacat al FC Botoșani

catalin golofcaGigi Becali, patronul FCSB, a dezvaluit ca are inregistrari cu jucatorul Catalin Golofca, aflat in compania unor femei de moravuri usoare.
Gigi Becali a vorbit, marti seara, despre Catalin Golofca, jucator ajuns la FCSB, in aceasta vara, dupa ce a fost achizitionat de la FC Botosani. Patronul a explicat ca mijlocasul nu da randament si pentru ca are o viata de noapte agitata si iti consuma energiile in compania femeilor. Mai mult, Becali detine si dovezi legate de escapadele lui Golofca.
like facebookGolofca a venit in Bucuresti si a zis ca l-a prins pe Dumnezeu de picior si ca toate curvele de aici sunt ale lui. Am avut cateva filmari cu el si i-am zis ca nu mai are voie nici macar la restaurant sa manance. A venit la Palat si mi-a zis sa-l iert si sa-i mai dau sansa. El de-aia nu mai putea sa alerge. I-am dat niste bani inainte, a dat de femei„, a spus Becali la Digi Sport.

2 thoughts on “Golofca nu mai joacă fotbal pentru că merge la „curve”. Patronul FCSB l-a filmat pe fostul atacat al FC Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *