FOTO Un botoşănean reclamă Primăria că i-a închis accesul în apartament

borduri apartament blocatUn bărbat din municipiul Botoşani acuză Primăria că i-a restricţionat accesul la intrarea în apartament.

Totul a pornit de la lucrările de modernizare de pe strada Izvoarelor, bordurile montate împiedicând deschiderea porţii montate de locatar pentru a avea acces la extinderea făcută la apartament.

like facebookBărbatul susţine că are documente pe extindere de 26 de ani, însă muncitorii care au montat bordurile nu au ţinut cont de acest aspect.

Reprezentanţii Primăriei spun că vor verifica situaţia la faţa locului şi dacă bărbatul are autorizaţie şi în acelaşi timp dacă s-a respectat proiectul de modernizare a străzii.

borduri apartament blocat1

3 thoughts on “FOTO Un botoşănean reclamă Primăria că i-a închis accesul în apartament

  1. buna seara si eu ma confrunt cu o astfel de situatie dar in cauza suntem mai multi proprietari si primaria a concesionat 1500 m,p inchizandu-ne la toti calea de acces. Asta s-a intamplat in 2014 de atunci si pana acum situatia nu este rezolvata terenurile nu le-am putut folosi crescand balarii. La primarie in prima perioada eu personal am fost mai mult de 400 ori plus ca am facut cereri nici un rezultat. Aici vorbesti singur cu alesii nostri bataie de joc din oameni

  2. Ei…lene mare sa deschida poarta spre interior….ca nu o strangula strada pt el….cu siguranta extinderea nu specifica deschiderea portii spre exterior….hal de articol despre incuiati….pe dinauntru!!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *