Hoață la 26 de ani. O tânără din Botoșani, cercetată pentru mai multe furturi

furt-din-geanta-300x225O tânără de 26 de ani, din Botoșani, este cercetată pentru mai multe furturi pe care le-a săvârșit alături de o bucureșteancă, pe raza județului Suceava.

Ultimul furt a avut loc, miercuri, iar oamenii legii le-au prins.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că  în jurul orei 13.30, cele două femei s-au deplasat la un centru comercial pentru cumpărături, ocazie cu care, au fost abordate de o femeie necunoscută care le-a distras atenția, ocazie cu care, o altă femeie necunoscută i-a sustras din geanta victimei de 32 de ani portofelul cu bani și documente, iar tinerei de 18 ani i-a deschis fermoarul genții, fără să sustragă bunuri.

Polițiștii le-au prins pe cele două hoațe: o tânără de 26 de ani din județul Botoșani și una de 28 de ani din municipiul București, care au recunoscut comiterea furtului.

De asemenea, în urma activităţilor investigative s-a constata faptul că acestea au mai sustras bani, prin acelaşi mod de operare şi din portofelul unie alte femei aflată în incinta unui centru comercial. Astfel, la controlul corporal asupra celor două, au fost identificate sumele de bani care au fost restituite părţilor vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt” și „tentativă de furt”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

One thought on “Hoață la 26 de ani. O tânără din Botoșani, cercetată pentru mai multe furturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *