Președintele Consiliului Județean, nemulțumit că unii primari vor să iasă din ADI Eco-proces și ADI Aqua: Revizuiți-vă poziția!

costica macaletiPrimarii din județul Botoșani au fost criticați, joi, de președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, pentru faptul că vor să iasă din asociațiile ADI Aqua și ADI Eco-proces. Șeful județului a spus că primăriile pot să își promoveze proiecte cu fonduri europene cu sprijinul celor două asociații.

Mai sunt domni primari care au spus că ies din asociația de la gunoi, de la asociația de apă. Revizuiți-vă poziția în sensul că o să aveți nevoie de o semnătură din  partea Eco Proces de la Adi Aqua ca să promovați proiecte cu fonduri europene, guvernamentale. Nu este cazul să revenim la o chestiune care este așezată, faceți toți parte din asociația ADI Eco-proces, ADI Aqua”, a spus Macaleți. 

Primăriile din județ plătesc anual o taxă de membru în asociație, însă primarii sunt nemulțumiți că asociațiile respective nu le reprezintă interesele în promovarea proiectele și că taxele la gunoi și apă cresc constant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *