S-a deschis un nou loc de joacă pentru copii în Botoşani. Află detalii despre locaţie, dar şi preţurile practicate!

Lumea Copiilor Botosani- loc de joaca pentru copii (6)Un nou loc de joacă pentru copii a fost deschis, sâmbătă după-amiază, în municipiul Botoşani. Este vorba despre „Lumea copiilor”, un spaţiu în care în care cei mici se pot distra de minune şi în care pot fi organizate petreceri.

„Lumea copiilor” funcţionează pe Bulevardul George Enescu 12 (mai sus de Maternitate). Spaţiul dispune de tobogan gonflabil profesional, modulator pe două nivele cu tobogan, trambulină şi piscină cu bile, dar şi de maşinuţe şi căsuţe pentru copii.

Lumea Copiilor Botosani- loc de joaca pentru copii (6)De asemenea, cei mici sunt aşteptaţi cu jocuri de construit şi cărţi de colorat, dar şi cu cele mai frumoase mascote. La acestea se adaugă un personal profesionist care se ocupă de supravegherea copiilor, dar şi de animaţie.

Părinţii care îi însoţesc pot urmări joaca micuţilor printr-un sistem video.

Preţul de acces este de 10 lei/ copil, însă pot fi asigurate preţuri speciale la abonamente.

Pentru evenimente, în incinta Lumii copiilor funcţionează o sală de petreceri, unde tariful porneşte de la 30 de lei/ copil.

„Lumea copiilor” este deschisă zilnic între 10.00 şi 21.00. Informaţii puteţi obţine la telefon 0752.700.842

 

 

One thought on “S-a deschis un nou loc de joacă pentru copii în Botoşani. Află detalii despre locaţie, dar şi preţurile practicate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *