Tabăra de jurnalism „Ai noștri tineri” începe, sâmbătă, la Ipotești

tabara de jurnalismSâmbătă, la Ipotești, începe cea de-a doua ediție a Taberei de jurnalism „Ai noștri tineri”, eveniment organizat de Asociația Buzzmedia și Memorialul Ipotești, cu sprijinul financiar al celor două amintite și al Consiliului Județean Botoșani. Tabăra este adresată, în mod special, membrilor cercului de jurnalism Micii reporteri din cadrul Asociației Buzzmedia și își propune inițierea participanților în munca de televiziune, radio, presă scrisă.

La ediția de anul acesta sunt invitați speciali cum ar fi Larisa Avram, producător TVR, actrița Claudia Nicolau, de asemenea, producător în TVR, jurnalistul radio, Camelia Banța și jurnalistul Doru Ionescu.

like facebookUn training va fi dedicat și celor pasionați de camera de filmat acesta fiind susținut de cameramanul Dumitru Brehuescu. Pot participa la trainingurile susținute și persoane din afara cercului de jurnalism cu condiția de a fi respectate orele de începere și în funcție de limita locurilor libere de la  amfiteatrul de la Ipotești.

Programul pe zile al taberei în găsiți aici.

Deschiderea taberei va avea loc sâmbătă, ora 16.0o, la Amfiteatrul Laurențiu Ulici de la Ipotești. După deschiderea taberei va avea loc o conferință susținută de muzeograful și omul de cultură Ana Florescu, pe tema Eminescu și TIMPUL.

 

One thought on “Tabăra de jurnalism „Ai noștri tineri” începe, sâmbătă, la Ipotești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *