Condamnare inedită. Bărbaţi pedepsiţi după ce au violat un … violator

violatoriTrei bărbaţi au fost condamnaţi după ce au violat un tânăr ce ajunsese în Penitenciar tot ca urmare a unui viol.

V.O, din comuna Vereşti- judeţul Suceava, a ajuns în Penitenciarul Botoşani pe 6 decembrie 2012, fiind arestat preventiv într-un dosar de viol. Acesta violase, în vara aceluiaşi an, o femeie de 31 de ani, din satul său natal, în timp ce se întorcea de la serviciu.

Trei dintre colegii săi de celulă au început să facă glume pe seama faptei comise şi au început să îl lovească cu un băţ de care au făcut rost de la fereastra încăperii.

like facebookDupă i-au cerut să facă un duş şi pentru că acesta a refuzat, l-au dezbrăcat cu forţa şi l-au băgat în baie. Doi dintre colegii de celulă, îl ţineau, iar al treilea a întreţinut un raport sexual. După ce au fost reclamaţi, cei trei au fost trimişi în judecată, iar acum şi-au aflat pedepsele.

Constantin Aursulesei a primit o pedeapsă de şapte ani de închisoare, Albert Nicolae Porumbic a primit şase ani de închisoare cu executare şi Marin Florin Vieriu a primit tot şase ani de închisoare.

 

 

 

One thought on “Condamnare inedită. Bărbaţi pedepsiţi după ce au violat un … violator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *