Vezi unde au ajuns traficanţii de ţigări să îşi ţină evidenţa transporturilor!

jandarmi mascati tigari perchezitii diicot botosaniTraficanţii de ţigări apelează la metode din ce în ce mai sofisticate pentru a ascunde ţigările, dar şi pentru a ţine evidenţa transporturilor.

Într-un dosar cu trei traficanţi de ţigări, soţi soţie şi tata socru, poliţiştii au descoperit că ţigările ce erau trecute prin vama Stânca Costeşti erau ascunse în pereţii dubli ai unor lăzi frigorifice, iar apoi luau drumul către Irlanda.

Stelian P făcea transporturi săptămânale în Republica Moldova şi se aproviziona cu ţigări pe care le depozita la scorul său, Petru T. Soţia primului ajuta şi era la depozitare, iar toată evidenţa ţigărilor era ţinută într-un caiet ce se afla tot timpul în ghiozdanul fiului celor doi. Poliţiştii au descoperit acest lucru în timp ce le percheziţionau locuinţa.

like facebookCei trei au fost condamnaţi definitiv, la aceeaşi pedeapsă, trei ani de închisoare cu suspendare. Instanţa a mai dispus confiscarea a peste 2000 de pachete cu ţigări găsite la cei trei în timpul percheziţiilor.

2 thoughts on “Vezi unde au ajuns traficanţii de ţigări să îşi ţină evidenţa transporturilor!

  1. „soti sotie si tata socru”… Stiam ca e interzisa prin lege casatoria cu mai multe persoane simulltan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *