Primăria anunţă construirea unui nou spital municipal. Vezi când ar putea începe lucrările!

ovidiu portariuc primar botosaniPrimarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, a anuţat, luni, finalizarea documentaţiei privind construirea unui spital municipal în oraş.

like facebookEdilul a menţionat că proiectul municipalităţii a fost depus la Compania Naţională de Investiţii, însă are nevoie de aprobarea Ministerului Dezvoltării având în vedere cuantumul investiţiei, peste 30 de milioane de lei. Primarul este optimist şi spune că lucrările la spital ar urma să înceapă la sfârşitul lunii septembrie.

„Mă bucur că după aproape 40 de ani în care nu s-a construit un spital în Botoşani, Guvernul îşi îndreaptă atenţia către municipiul Botoşani şi finanţează realizarea unui nou spital. O investiie de peste 30 milioane de lei. Documentaţia este finalizată complet şi depusă la Compania Naţională de Investiţii şi aflată în faţa de avizare tacită la Ministerul Dezvoltării, la comisia tehnico economică. În următoarele două-trei săptămâni trebuie să susţinem în faţa comisiei tehnico ecomomică, utilitatea şi necesitatea acestei investiţii.Urmează licitaţia, estimăm un termen de două trei luni pentru proceduri, iar la finalul lunii septembrie ar trebui să înceapă lucrările”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *