Lovitură grea pentru familia preşedintelui CJ! Abatorul a fost închis

inaugurare abator florea carn
Abatorul Florea Carn Dracşani

Necazurile se ţin de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Florin Ţurcanu. După ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare, iar acum a pierdut alegerile prezidenţiale, Ţurcanu a mai primit o lovitură puternică.

like facebookAbatorul familiei acestuia a fost închis în această săptămână, în urma unui control al inspectorilor Direcţiei Sanitar- Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA).

florin turcanuAbatorul Florea Carn, care în acte figurează ca aparţinând lui Florea Ţurcanu, tatăl lui Florin Ţurcanu, a fost supus unei inspecţii sanitar- veterinare. La o zi după verificare, inspectorii DSVSA au decis suspendarea activităţii unităţii.

„Nu îndeplinea absolut nicio condiţie„, a declarat pentru BotosaniNews un reprezentant al DSVSA.

Preşedintele Consiliului Judeţean nu a dorit să comenteze în nici un fel subiectul.

Potrivit bilanţului pe 2013 publicat de Ministerul Finanţelor Publice, Florea Carn a avut, anul trecut, venituri de 10,56 milioane de lei, iar cheltuieli de 10, 50 milioane de lei. Astfel, profitul brut a fost de 65.741 lei, iar profitul net de 40.568 lei.

Florea Carn, care are ca domeniu de activitate producţia şi conservarea cărnii, a avut un număr mediu de 23 de salariaţi.

Abatorul a fost inaugurat pe 17 noiembrie 2012, fiind preluat de familia Ţurcanu de la un lichidator.

2 thoughts on “Lovitură grea pentru familia preşedintelui CJ! Abatorul a fost închis

  1. hotilor analfabetilor dar pe hotul de primar COSTINEL CIUBOTARIU Cand i vine randul si la alti hoti CORNEIU POPESCU sa mai scapam aceasta comuna care arata ca dupa razboi cea mai urata din judet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *