Bărbat ajuns la urgenţe după ce a fost bătut de iubită

barbat seara targa smurd upu botosani4Un bărbat, de 62 de ani, a ajuns, marţi după amiază, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati, prezenntând mai multe traumatisme.

like facebookGheorghe Zvâncă, din comuna Vorniceni, le-a povestit cadrelor medicale că a fost agresat de concubina sa. Femeia s-a enervat după ce acesta i-a spus că vrea să se despartă.

Nemulţumită de decizia luată a început să îl lovească cu pumnii şi picioarele, iar în ajutorul ei au sărit şi copii. Iubitul a sunat la 112, iar poliţişti au intervenit pentru a aplana scandalul.

 

 

 

One thought on “Bărbat ajuns la urgenţe după ce a fost bătut de iubită

  1. Barbatul intre timp a decedat,a fost tinut la spital doar o zi si i s-a dat drumul acasa spunand ca nu are nimic ,politia din sat nu a anuntat pe nimeni ca a decedat si nu a luat nici o masura cu criminalul (concubina decedatului ) ,este in libertate,si mai grav este ca sta tot in casa decedatului ,care era casa parinteasca si nu vrea sa faca evacuarea din casa.
    familia nu poate duce mortul in casa parinteasca,sa-l inmormanteze crestineste din cauza concubinei care nu vrea sa paraseasca locuinta,politia din comuna ,nu s-a inplicat deloc in acest caz ,fiind influentati de asa zisa concubina si copii ei care la batut pana la omorat.
    –Rusineeeee spitalelor din romania care te lasa sa mori ca un caine
    –Rusineee poilitiei din sat ,care este prezenta numai cu numele ,si stau ca sobolanii ascunsi in post
    Asta e romania in zilele de azi….
    Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *