Zona de agrement din Parcul „Mihai Eminescu” a fost deschisă publicului

zona agrement barciZona de agrement din Parcul „Mihai Eminescu” a fost deschisă publicului. Anul acesta, botoşănenii se pot bucura de terenuri de sport amenajate cu mese de tenis, aparate de fitness, teren de baschet. Nici cei mici nu au fost uitaţi. Direcţia de Servicii Publice, Sport si Agrement (DSPSA) a achiziţionat un carusel pentru copii. Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA, a precizat că tarifele în zona de agrement a parcului Mihai Eminescu sunt cele de anul trecut, iar intrarea pe terenul de sport este gratuită.

Acest teren este funcţional, iar intrarea liberă. Mizăm pe gradul de civilizaţie al botoşănenilor, că nu le vor distruge. Prin amenajarea acestor terenuri dorim să încurajăm mişcarea în aer liber„, a spus Ţurcanu

miniteren de sportPlimbarea cu barca se va taxa la minut. Cei care administrează parcul spun că în acest fel botoşănenii plătesc atât cât vor să se plimbe cu barca.

Nu se mai aplică tarife pe o jumătate de oră, ci la minut, un minut costând 40 de bani. La părculeţul de jocă pentru copii tariful este de 35 bani pe minut„, a mai spus Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *