Vezi câştigătorii Memorialului Boris Mintianschi la baschet

Memorialul Boris Mintianschi la baschetSambata 31 martie 2012, in Aula Magna a Colegiului Naţional „A.T. Laurian”, a avut loc Memorialul Profesorului Boris Mintianschi (editia I), la care au participat actuali si fosti elevi si profesori (din Suceava si Bucuresti), in cadrul caruia a fost lansata revista “Sport ATLas” nr.17-18 (redactor : elev Alexandra Harbuz ; tehnoredactori : elev Babei Ilie si Ciornei Andrei ; coordonator: prof. Alecsa Elena; ).

Memorialul Profesorului Boris Mintianschi la baschet :

Memorialul Boris Mintianschi la baschetBaieti:

Locul I : Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” – profesor Stelica Lozneanu

Locul II : C.N. “Mihai Eminescu” – profesor Constantin Lohan

Locul III : C.N. “A.T. Laurian” – profesor Alecsa Elena

Mentiune : Liceul de arte “Stefan Luchian” – profesor Bogdan Cristescu

                    C.N. “Grigore Ghica” Dorohoi – profesor Jiscanu Bogdan

Arbitri : Prof. Lili Lozneanu (Grup Scolar “Alexandru cel Bun)

              Ionut Anisie (Scoala cu clasele I-VIII Vladeni)

              Tibi Oberofer (Scoala Nr.8 “Elena Rares”)

Memorialul Boris Mintianschi la baschet “Am participat cu deosebita emotie la comemorarea de la un a trecerii in nefiinta a celui ce a fost profesorul si ulterior prietenul meu ,Boris Mintianschi. Sunt profund impresionat de modul in care a fost organizat acest eveniment de catre profesoara Elena Alecsa ,un om modest,un om de suflet care a reusit sa ne aminteasca cu multa sensibilitate de personalitatea si realizarile omului Boris Minteaschi. Sper din tot sulfletul ca memorialul de baschet inchinat celui care a fost Boris,sa se desfasoare in fiecare an cu participarea cat mai multor echipe. Sunt mandru ca l-am cunoscut pe Boris Mintianschi si amintirea lui va fi mereu vie pentru mine”, a spus inginerul Constantin Dale, din Bucureşti, absolvent al promotiei 1966 la C.N. “A.T. Laurian.

Echipele de baschet au primit tricouri de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret reprezentată  de inspectorul Ana Ţepeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *