Botoşănenii care locuiesc la ultimul etaj, obligaţi să îndepărteze ţurţurii de gheaţă de la şarpante

turturi gheataBotoşănenii vor trebui să curăţe ţurţurii de gheaţă de pe marginea şarpantelor, în caz contrar riscă să fie amendaţi. De asemenea, asociaţiile de proprietari sunt obligate să îndepărteze zăpadă şi gheaţa din faţa scărilor de bloc. Potrivit viceprimarului Florin Ghiorghiţă, poliţiştii locali vor demara o serie de controale pentru a vedea în ce mod este respectată hotărârea de Consiliu Local.

Poliţia Locală, conform hotărârii de Consiliu Local, este obligată să facă verificări în teren şi la fiecare scară de bloc, să pună anunţ pentru îndepărtarea ţurţurilor şi pentru îndepărtarea gheţii din faţa fiecărei scări de bloc. De îndepărtarea gheţii se ocupă asociaţiile de proprietari, prin gospodarul pe care îl au angajat la asociaţie, iar de ţurţuri cei de la ultimul etaj, care au şarpante. Ei sunt obligaţi să îndepărteze ţurţurii pentru a nu crea pericol„, a spus viceprimarul.

Locatarii care nu se vor conforma hotărârii de Consiliu Local riscă să fie sancţionaţi cu amenzi în valoare de până la 600 de lei.

One thought on “Botoşănenii care locuiesc la ultimul etaj, obligaţi să îndepărteze ţurţurii de gheaţă de la şarpante

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Parca era lege care reglemeta inteventia in condominii – spatiu aflat in administarea tuturor locatarlor. Asta inseamna ca cei de la parter sa rezolve cu subsolurile, etc. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *