Angajat al Urban Serv lovit în faţă de un şofer nervos

UPU BotosaniUn angajat al societăţii Urban Serv a fost lovit cu pumnii în faţă de şoferul unui autoturism care blocase cu maşina intrarea pe poarta societăţii. Evenimentul a ajuns şi în atenţia inspectorilor de muncă fiind încadrat în categoria „accident de muncă”.

 Miercuri, în jurul orei 14,30 salariatul  Mihai Lionte, tehnician merceolog  în cadrul Urban Serv, intenţiona să intre cu cu autoturismul proprietatea societăţii pe strada 1 Decembrie, iar în faţa aleii pe care se ajunge la poarta societăţii, a constatat că aceasta era blocată de un autoturism. După sosirea proprietarului autoturismului care bloca aleea de intrare spre poarta societăţii,  lucrătorul societăţii  a fost lovit în faţă, provocându-i o plagă.

În urma agresiunii la locul de muncă, a fost transportat la Spitalul Judeţean Mavromati  Botoşani. Salariatul este în vârstă de 51 ani, căsătorit  şi o vechime la locul de muncă  de zece ani. Cercetarea  evenimentului va fi efectuată de către Urban Serv„, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *