Fostul primar de Vlăsineşti, director la Camera Agricolă

Ionel Oniciuc
Ionel Oniciuc

Ionel Oniciuc a promovat concursul pentru şefia Camerei Agricole Botoşani. Acesta a primit 85 puncte la proba scrisă, iar interviul l-a promovat cu 79, 2 puncte. La concurs s-a prezentat încă un candidat, respectiv Vasile Cărpuşor, care a obţinut 42 de puncte. Acesta din urmă a depus contestaţie, însă ulterior şi-a retras-o astfel că la proba de interviu, care a avut loc joi, s-a prezentat doar Ionel Oniciuc.

Pentru mine este o nouă experienţă. Îmi place acest domeniu pentru că am lucrat cu fermierii şi atunci când eram primar, am lucrat cu proiecte. Am idei pe care doresc să le pun în practicp şi să contribui la dezvoltarea acestui sector în judeţul Botoşani„, a spus Oniciuc.

Secretarul judeţului, Stelică Bejenariu, a declarat că urmează, dacă nu sunt contestaţii, să fie iniţiat un proiect de hotărâre privind numirea lui Oniciuc la şefia Camerei Agricole. Acesta va fi numit pe perioadă nedeterminată până când vor fi organizate alegeri pe noua Lege a camerei agricole. Oniciuc va fi numit în locul lui Gheorghe Dănilă, care ocupă funcţia de director la Camera Agricolă pe bază de interimat.

3 thoughts on “Fostul primar de Vlăsineşti, director la Camera Agricolă

  1. Da mai viorel,cu 8 clase+liceu+facultate+inca una+experienta in acest domeniu se ajunge aici .nu ca tine !!te rade lumea hahahahahaha

  2. Tanti cu nume mioritic sau de mioriţă,la ce vârstă a terminat Oiciuc asta ,,facultatea”? te întreb retoric….aşa că mucles!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *