Romulus Eram: Statutar, nu poate fi dictata nicio sanctiune lui Iavorenciuc

Vicepresedintele organizatiei municipale a PNL, Romulus Eram, critica atitudinea conducerii organizatiei judetene a PNL fata de filiala municipala a PNL si fata de presedintele acesteia Gheorghe Iavorenciuc. El sustine ca Iavorenciuc nu a incalcat statutul, astfel incit impotriva sa nu poata fi luata nicio masura de sanctionare.

"Statutar nu poate sa ii aplice vreo sanctiune, pentru ca nu a facut nimic anormal. Daca a avut discutii de anumita natura, le-a avut direct cu Turcanu, nu cu partidul", a spus Eram, care solicita ca orice masura sa fie discutata in cadrul organizational, in structurile partidului.

Eram considera ca organizatia municipala Botosani are o activitate eficienta, care a fost evidenta in luna decembrie, cind au fost impartite 500 de cosuri cu alimente in tot judetul.

Se pare ca divergentele dintre Turcanu si Iavorenciuc au aparut ca urmare a faptului ca Iavorenciuc nu a mai cotizat suficient la partid, dar si pentru faptul ca Turcanu s-a opus politicii de independenta a organizatiei municipale.

cartoane_castilio7.jpg