Galateanul Dragos Patrichi in vederea lui Cristi Popovici

Atacantul Dragoş Patrichi de la Dunărea Galaţi ar putea fi primul transfer al FC Botoşani în 2011, informeaza site-ul oficial al clubului botosanean. Fotbalistul care a fost dorit de Cristian Popovici, antrenorul grupării locale la începutul acestui sezon competiţional, a avut deja o primă rundă de negocieri cu oficialii la Botoşani şi este aşteptat la reunirea lotului, care va avea loc pe 12 ianuarie la Stadionul "Municipal".

"Este genul de jucător care mi-a lipsit în acest tur, un atacant de gura porţii. L-am dorit şi în vară, însă, a preferat să rămână la Galaţi. Pe urmă a avut ceva probleme acolo şi nu a mai jucat", a declarat antrenorul principal al FC Botosani, Cristian Popovici.

În afara lui Patrichi, tehnicianul FC Botoşani a recunoscut că a avut discuţii cu mai mulţi fotbalişti, inclusiv de la echipe de Liga I, însă, a preferat să nu divulge numele acestora.

 "Până nu ştiu sigur dacă vin, până nu am confirmarea, nu are rost să spun că vine X sau Y la Botoşani. Cert este că în prima săptămână după reunirea lotului, adică până pe 19 ianuarie, vreau să ştiu exact pe ce lot mă voi baza pentru retur", a adăugat Popovici.

cartoane_castilio4.jpg