Decizie surpriză a instanței! O șoferiță care a produs un accident mortal, soldat cu moartea unui copil, găsită nevinovată

accident, copil mort, stiri, botosani, vw touaregO șoferiță din Botoșani care a produs un accident soldat cu moartea unui copil în vârstă de șapte ani a fost găsită nevinovată, în baza unei decizii surprinzătoare emise, marți, de magistrații Curții de Apel Suceava.

Botoşăneanca a dat cu maşina peste un copil de şapte ani care se juca în jurul blocului în care locuia, însă judecătorii au decis achitarea ei întrucât „fapta nu este prevăzută de fapta penală”.

Mirela Valentina Talpan, de 41 de ani, a produs accidentul în luna august a anului 2013, iar Judecătoria Botoşani a decis, în primă fază, condamnarea ei la zece luni de închisoare cu suspendare. Pe lângă asta, femeia ar fi trebuit să plătească şi despăgubiri morale de 70.000 de lei familiei victimei.

Marți, instanța superioară a achita-o pe șoferiță, lăsând nesoluționată latura civilă.

Vă reamintim că pe 28 august 2013 un băiat de şapte ani a murit după ce a fost călcat de o maşină în spatele blocului în care locuia. Accidentul s-a produs pe strada Barbu Lăzăreanu, când un VW Touareg cu numere de Italia a pătruns într-o parcare.

Citeşte ştirea iniţială: Tragedie! Copil călcat mortal de un VW Touareg. VIDEO

like facebookCopilul, care se juca în zonă, a ieşit în faţa maşinii, iar şoferul nu a mai putut să îl evite. În urma impactului, minorul a decedat pe loc.

Potrivit Poliţiei, femeia s-a pierdut în momentul în care copilul i-a ieşit în faţă şi nu a mai frânat, trecând peste capul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *