Amendă uriașă pentru zăpada de pe drumurile naționale. Cine și cu cât a fost amendat!

accident microbuz pris com zapada morta, stiri,botosani. 1jpgAccidentul produs, luni, pe drumul DE 58, pe direcţia Botoşani-Flămânzi s-a lăsat cu sancţiuni pentru administratorul drumului, respectiv Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Astfel, poliţiştii rutieri au aplicat o amendă de 7.250 lei drumarilor, pentru neasigurarea viabilității drumurilor pe timp de iarnă.  Amenda a fost aplicată CNAIR, întrucât Secția Drumuri Naționale Botoșani nu are personalitate juridică.

like facebook, stiri, botosaniLuni, un bărbat de 51 de ani care se deplasa cu autoturismul pe drumul european DE 58, în zona Zăicești, nu a adaptat viteza de deplasare la un carosabil acoperit cu zăpadă, împrejurare în care a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul pentru transport persoane, condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 35 de ani si vătămarea corporală a conducătorului auto de 51 de ani, a unei femei de 38 de ani şi a două minore, de 7 şi 6 ani, toţi pageri în autoturism.

De asemenea, trei pasageri din vehiculul de transport persoane, cu vârste de 15,16 şi 59 de ani au suferit vătămări corporale.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *