Mesaje sfâșietoare! Tânărul care a murit de ziua sa este plâns de zeci de persoane. „Hai înapoi acasă! Mama ta te așteaptă”

ovidiu niculaesiMoartea tânărului Ovidiu Niculăeși, într-un cumplit accident de circulație, a îndurerat întreaga comunitate. Zeci de persoane care l-au cunoscut pe tânărul care a decedat de ziua da, ori au aflat de drama sa, au transmis mesaje de-a dreptul sfâșietoare pe pagina sa de Facebook.

Ovidiu Niculăeși, din comuna Corni, a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce  a intrat cu mașina într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat.

like facebook, stiri, botosaniIată câteva dintre mesajele transmise de cei dragi:

Ana Mrg– Ai fost un suflet bun și mare pe pamant care a avut puterea să lupte din greu cu viața asta cruntă! Un exemplu pentru noi toți. Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodată și mereu vei fi in inimile noastre. Ai lăsat numai durere și valuri de lacrimi în urma ta. Nimeni nu se aștepta să ne părăstești atât de devreme,nu asta meritai. Să ne veghezi de sus,Ovidiu! Dumnezeu să te odihnească în pace,suflet bun!

Petronela Baltariu- Dumnezeu să te ierte, Ovidiu! erai prea tânăr, prea tânăr. Vei rămâne mereu în sufletul meu, dragul meu!

Radu Cojocariu– Nu-mi vine sa cred ca te-am pierdut prietene, in loc sa-ti spun „la multi ani” spun sincere condoleante familiei, ai fost si vei ramane in sufletul meu cel mai bun prieten.Dumnezeu sa te ierte.

Hasnas Catalin– Dumnezeu sa te ierte prietene. Ai fost cel mai bun prieten și vei rămâne mereu. Nu te voi uita niciodată

Calin Zait- În loc sa îți spun la mulți ani! trebuie sa  spun niște cuvinte care nu îmi place sa le spun. Dumnezeu sa te ierte…

Alexa Petronela– De ce ai plecat așa devreme de printre noi?de ce tocmai tu?cu cine mai vorbesc eu de acum ?cine mai mă sună pe mine să mă facă să râd?cu cine mai mă cert eu?trăiesc cu speranța că te vei întoarce inapoi acasă la tine ,să mai stăm amândoi..să mai râdem..dar viața asta e nedreaptă cu noi..Si nu te vei mai întoarce. mereu vei rămâne în mintea mea băiatul ăla naiv și mereu cu zâmbetul pe buze…îmi vei lipsi enorm. Hai inapoi acasă, mama ta te așteaptă.
Dumnezeu să te odihnească,dragul meu

Eduard E. Bejinariu– Astăzi trebuia sa fie o zi specială.. ziua in care ai fi împlinit frumoasă varsta de 20 de ani..
De ce a trebuit să te oprești aici ?
De ce n ai continuat ?
Trebuia să te privim în timp ce inaintai in vârstă..
Dar azi privim în gol o cruce si data 
Ai lasat o durere mare în sufletele prietenilor tăi..
În loc să desfacem o sticlă de șampanie..trebuie să aprindem o lumânare
Hai inapoi frate !
Dumnezeu sa te aibă în pază..
Ai grijă de familia ta de acolo de sus!
Odihnește te n pace suflet bun
Condoleante familiei îndurerate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *