Declarație surprinzătoare a fostului vicepreședinte al CJ, liberalul Gheorghe Sorescu: Din cauza drumurilor, nu mai merg la soacra mea

conferinta de presa PNL, stiri, botosani, Viorel Iliuta, Gheorghe Sorescu, Catalin RotunduDeclarație surprinzătoare, făcută sâmbătă, într-o conferință de presă, de către fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, liberalul Gheorghe Sorescu. Acesta a spus că din cauza stării proaste a drumurilor județene nu își mai vizitează soacra.

Trebuie să vă fac o destăinuire: nu mă mai duc la soacră-mea. Ea o să zică că nu vreau să o văd, dar ea e la limita de județ, în Andrieșeni (n.r.- județul Iași) și ultima dată m-am dus prin Trușești- Ștefănești, dar nici pe acolo nu am avut mare succes”, a afirmat Sorescu.

like facebook, stiri, botosaniAcesta a criticat calitatea proastă a lucrărilor atât pe drumurile județene, cât și pe cele naționale. El și-a manifestat surprinderea că au apărut gropi în asfalt care sunt acoperit cu scânduri, dar și că sunt lucrări, precum Dumeni- Havârna, care au fost făcute în luna august și au și cedat deja.

Citește și: Imagine incredibilă! Gropi acoperite cu scânduri pe un drum din Botoșani
FOTO Crăpături apărute pe un drum județean din Botoșani care abia a fost reabilitat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *