Un jucător de la FC Botoșani, dorit de cele mai mari cluburi din Liga I

fc botosani, prezentare lot, stiri, botosani, liga 1Hervin Ongenda a impresionat în scurta perioadă petrecută la Botoşani, astfel că francezul a devenit rapid unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1. Campioana CFR Cluj îl monitorizează, iar în cursa pentru fotbalistul crescut la Paris St. Germain ar fi intrat şi Universitatea Craiova.

În acelaşi timp, în ciuda faptului că Gigi Becali a infirmat orice interes pentru mijlocaşul de 23 de ani, Valeriu Iftime insistă că numele lui Ongenda „se află într-un sertăraş” al patronului de la FCSB.

like facebook, stiri, botosaniSunt mulţi care întreabă despre Ongenda. Eu sunt convins că domnul Becali îl are într-un sertăraş. O altă echipă din primele trei a întrebat despre el. Universitatea Craiova, da„, a declarat Iftime pentru ProSport.

Cluburile din Liga 1 vor avea concurenţă puternică, în tentativa de a-l transfera pe jucătorul care a fost coleg cu Zlatan Ibrahimovic şi Edinson Cavani la campioana din Hexagon. Francezul este urmărit de mai multe cluburi din Serie A – AS Roma, SPAL şi Udinese.

Este cel mai bun fotbalist din Liga 1, un jucător cu adevărat inteligent și cu un talent înnăscut, mult peste medie„, l-a caracterizat Fox Sports Italia, care a anunţat interesul echipelor amintite mai sus.

Sursa: Digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *