Un al doilea caz de blocaj al unui drum național. Poliția dă explicații

drum blocat, stiri, botosani
foto: Facebook/Radar Botosani Oficial

Un al doilea caz de blocaj al unui drum național a fost înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe drumul național DN 29 B, pe raza localității Cervicești. Mai multe persoane au aruncat bolovani din pământ pe partea carosabilă, obstrucționând astfel circulația rutieră.

Un șofer a sunat la 112 sesizând periculul.

Echipajul de poliţie dirijat la locul intervenţiei a identificat pe partea carosabilă urme și bucăți de sol (fără a fi depistate alte obiecte), care nu prezentau pericol pentru siguranţa traficului rutier. Totodată, în zona menţionată de către apelant sau în imediata apropiere, nu au fost identificate alte persoane”, se arată într-un punct de vedere al Poliției.

Oamenii legii susțin că, pentru lămurirea tuturor aspectelor referitoare la această situaţie, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracţiunii de de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, în vederea luării măsurilor legale.

Referindu-se la situația apărută pe 8 noiembrie pe drumul național DN 29 D, pe raza localității Siliștea, polițiștii susțin că nu a fost vorba de vreo tentativă de tâlhărie, ci de o femeie care se arunca în fața mașinilor.

„Echipajul de poliţie ajuns la locul intervenţiei a depistat persoana în cauză, care se afla întinsă pe partea carosabilă, procedând ulterior la conducerea acesteia la secţia de specialitate a Spitalului Județean Botoșani. Totodată, în imediata apropiere au fost identificaţi patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, care până la sosirea organelor de poliţie, prin folosirea lanternelor de la telefoanele mobile, au încercat să atenţioneze conducătorii auto cu privire la existenţa pericolului. În cauză nu au fost constatate aspecte de natură contravenţională sau penală”, susțin polițiștii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *