Profesori de la Școala 11 Botoșani, în schimb de experiență la Varșovia

proiect sc 11Șase cadre didactice de la Școala Gimnazială Nr. 11 Botoșani au participat, în perioada   5-11 noiembrie 2018, la cea de-a treia  activitate transnațională de învățare-predare-formare din cadrul parteneriatului strategic Erasmus+ From Knowledge To Competences,  care a avut loc la Varșovia.

Delegația a reunit profesori care predau discipline din ariile curriculare Limbă și comunicare și Matematică și științe, arii curriculare vizate de proiect.

like facebook, stiri, botosaniProfesorii români s-au întâlnit cu colegi din celelalte șase țări partenere: Portugalia, Turcia, Bulgaria, Italia, Estonia şi Polonia și au participat la un atelier de lucru axat pe tipuri de activităţi/metode specifice educaţiei non-formale. În cadrul acestui atelier, delegația botoșăneană a  prezentat o activitate legată de tematica diversității (Stereotipuri şi prejudecăţi) și un joc de rol (Facebull), care are drept scop prevenirea violenței online.

De asemenea, a fost inaugurată platforma on-line, creată de partenerii portughezi, care va găzdui materiale pentru portofoliile didactice pentru disciplinele matematică, limba engleză și științe – rezultate finale ale proiectului.

Un alt rezultat final al proiectului îl constituie cursul de formare destinat cadrelor didactice. A fost, deja, finalizată, partea introductivă a cursului și urmează să fie redactat modulul 1, referitor la metodele interactive folosite în practica pedagogică, metode care au fost analizate și aplicate în cadrul activității transnaționale organizate la Botoșani, din luna mai 2018.

proiect sc 11

proiect sc 11


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *