Poliția Română, avertisment pentru șoferi: Partea proastă pentru voi, noi suntem la muncă

politie rutieraPoliția Română a transmis un avertisment pentru toți șoferii, vineri seară, prin care îi îndeamnă să lase mașinile în parcare dacă sunt obosiți sau consumă alcool, altfel vor fi sancționați.

like facebook, suceava, news, stiriNoaptea este făcută pentru somn, relaxare, petrecut cu prietenii, ieșit în oraș sau în cele mai nefericite cazuri, muncă. Să reluăm puțin…dacă ieșiți cu prietenii și mai consumați și alcool, avem rugămintea să lăsați mașinile în parcare. În caz contrar, nu o să ajungeți să aveți un somn liniștit și partea proastă pentru voi, noi suntem la muncă. Să aveți un weekend pe placul vostru și al nostru!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Poliției Române.

loading...

Loading...

1 Comentariu

  1. Costel spune:

    Esiti civililor sa vadeti seara cum la Dorohoi mahari beau cu politisti(in timpul liber) la terase si toti se urca fericiti la volan ca sunt politisti ori preteni, fini, nasi cu politisti. Oare statul paralel o sa ii ea la intrebari cand o sa auda ca politistul „X” a fost cununat de smecherul „Y” care a facut trafic de droguri, fiinte umane si furturi?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*