Tentative de jaf! Mai mulți tineri au blocat un drum național pentru a-i determina pe șoferi să oprească. Simulau că unul este lovit de mașină

drum noaptea, stiri, botosaniCaz îngrijorător înregistrat, joi seară, în județul Botoșani. Mai mulți tineri au blocat un drum național pentru a-i determina pe șoferi să oprească, simulând că o persoană este lovit de mașină.

Scenele s-au petrecut pe drumul național DN 29 D, care face legătura între Botoșani și Ștefănești, în zona podului de peste pârâul Burla (la câteva sute de metri de benzinăria Lival).

Unul dintre tineri era întins pe carosabil, mimând că ar fi fost victima unui accident rutier, iar ceilalți patru făceau semne disperate cu lanternele telefoanelor mobile pentru a-i determina pe șoferi să oprească.

„Ceilalți patru aveau lumini de la telefon sau lanternă și făceau semne să reducem viteza și celălat se rostogolea pe strada. În momentul în care masina noastră a oprit si sora mea a deschis portiera, acel lovit cica s-a dat în șant și ceilalti dădeau să vina la masina noastră”, a declarat Constantin B, care are fost martor la aceste scene și care a reușit să plece în trombă din locul respectiv.

Ulterior, după câteva zeci de minute, aceiași tineri, adică „salvatorii” și „victima” au fost văzuți împreună în benzinăria Lival, ceea ce subliniază că tot ce se petrecuse pe stradă era o înscenare.

Tinerii erau lângă o mașină cu numere de Suceava.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *