Tumori extirpate de medicii de la Maternitatea Botoșani. Mai multe paciente au ajuns pe masa de operație, în ultima lună

tumora gigantMedicii de la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean au extirpat nu mai puțin de patru tumori abdominale și de uter, în ultima lună. Tumorile au fost extirpate de la femei de peste 30 de ani și au avut greutăți de peste 4 kilograme. Miercuri, medicii botoșăneni au extirpat și o tumoră de uter, de aproape un kilogram.

like facebook, stiri, botosaniFacem intervenții deosebite, iar în ultima lună am avut patru intervenții cu tumori de peste 4 kg. Acum am ieșit dintr-o operație de la o femeie de 32 de ani, cu doi copii, cu o tumoră imensă de uter, de aproape un kilogram, și prima dată m-a dus cu gândul la cancer. Am chemat medicul anatomo-patolog, însă investigațiile au arătat că nu este cancer”, a menționat medicul Maria Olaru, de la Secția de Obstetrică și Ginecologie Botoșani.

Luna trecută, medicii de la Maternitateac Botoșani au scos din abdomenul unei tinere de 26 de ani, din Zlătunoaia, o tumoră de 7 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *