FOTO Tricolor imens purtat pe străzile dintr-o comună din Botoșani, de Ziua Națională

drapelul Romaniei desfasurat la Todireni- BotosaniUn tricolor imens a fost purtat pe străzile dintr-o comună din Botoșani, sâmbătă, de Ziua Națională a României.

Mai mulți localnici din comuna Todireni au desfășurat un drapel național lung de 100 de metri.

Inițiativa aparține autorităților locale, în acțiune fiind implicate atât Primăria Todireni, cât și școala din localitate.

Totodată. în localitate a avut loc o  slujba de sfințire a Monumentului Eroilor, care s-au jertfit pentru întregirea României mari. Sfințirea a fost precedată de intonarea imnului național de către grupul vocal al Liceului Tehnologic Todireni, Todireneanca.

Proiectul s-a desfășurat în parteneriat cu liceul.  Grupe de elevi au pus în piept cocarde celor prezenți, iar un număr de 200 de copii au întins steagul, care a pornit din fața liceului și până la monument. S-au împărțit fulare tricolore, baloane și steaguri. Apoi, în Căminul Cultural a avut loc un frumos spectacol artistic susținut de elevii liceului sub îndrumarea cadrelor didactice, unde s-a cântat, s-a dansat, s-au recitat poezii și s-au pus în scenă piese de teatru.

drapelul Romaniei desfasurat la Todireni- Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *